Algenpakking - Aurelius Wellness

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algenpakking

Behandelngen > Pakkingen


Algenpakking


Zeealgen zijn bijzonder rijk aan vitamines, sporenelementen en mineralen, zoals jodium, ijzer koper, chroom en kobalt.
Al deze mineralen en vitamines zorgen voor een goede afvoer van afvalstoffen, een hydraterende werking en zijn ook nog eens zeer effectief voor de bloedsomloop.
Algen zijn zeeplanten die veel actieve bestanddelen van de zee in hun cellen hebben opgeslagen. Deze stoffen zijn voor het menselijk lichaam heel belangrijk, omdat ze allerlei lichaamsprocessen op gang brengen. Algen hebben een sterk ontgiftende werking waardoor ze het weefsel sneller kunnen zuiveren van gif en afvalstoffen. Het lichaam ziet er na een kuur fitter en stralender uit.Het vestevigt het weefsel, en heeft een positieve werking zoals bij aandoeningen als reuma, artrose, psoriasis, eczeem en aandoeningen aan de luchtwegen en het is een goede ondersteuning bij afslanken Naast de gunstige werking op het lichaam, hebben de behandelingen met algen een heerlijk ontspannen en weldadig effect
Huidtypen :
Alle huidtypen met uitzondering van de zeer gevoelige, geïrriteerde en dunne huid.

Onze werkwijze :

Bij deze pakking krijgt het lichaam vooraleer we de  pakking aanbrengen, een grondige algenscrub. Hierna wordt de klant eerst dmv een visolie ingesmeerd, waarna de warme algenmodder wordt  aangebracht. Hierna volgt het inpakken in folie en wordt men toegedekt met een isothermisch deken om warmte te kunnen toedienen.  Deze pakking heeft een licht ontgiftende werking, maar is vooral bedoeld om het lichaam te voorzien van extra mineralen en oligo-elementen.  

Een zalige pakking dus om bij nat, of koud weer te laten doen, daar het extra weldadig is voor onze spieren en gewrichten.

Soortgelijken pakking bestaat ook met aflankende werking, deze wordt wel aangeraden zéker in kuurvorm te doen wenst men een goed resultaat te bekomen
CONTRA INDICATIES

~ hartproblemen
~ hoge bloeddruk
~ jodiumallergie
~ schildklieraandoeningen
~ koorts en ontstekingen
~Menstruatie
~ZwangerschapPrijs voor deze  pakking : 75 €

algenpeeling/pakking, duur 75’

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu