UCW - Universal Contour Wrap - Kopiëren - Aurelius Wellness

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

UCW - Universal Contour Wrap - Kopiëren

Behandelngen > Anti-cellulitis

De Universal Contour Wrap


Is één van onze pakkingen. Deze zorgt voor een grondige reiniging en ontgifting van het lichaam.
Waarbij eveneens het aangename effect ontstaat van centimeterverlies.
Hoewel bij ons vooral het effect en de meerwaarde van de ontgifting voorop staan, is het centimeterverlies voor velen mooi meegenomen.
Deze behandeling is dus niet enkel geschikt voor mensen met overgewicht maar ook voor degenen die er wat strakker willen uitzien, een versteviging van het lichaam wensen, alsook om te ontgiftigen.

  • Werkt op plaatsen waar moeilijk afslanking bekomen kan worden.


  • Het is een ideale start voor een vermageringskuur.


  • Verstrakt en verstevigd de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies.


  • Is een ideale voorbereiding op een vakantie of een speciale gelegenheid.


  • Is voor iedereeen die er snel goed uit wil zien en voelen.


Deze behandeling is het meest effectief in kuurvorm, dwz 3 beurten binnen de maand, met een tussentijd van telkens minimum 1 week.


Zo werkt het :


Een uniek mengsel van welige, mineraalhoudende klei en gespecialiseerde lichaamswraptechnieken, die een bijdrage leveren aan de reiniging en de ontgifting van je lichaam. De behandeling bewerkt tevens de zachte, vethoudende weefsels, waardoor onmiddellijk en blijvend verlies van centimeters ontstaat.

Zodra de warme, met klei doordrenkte windels aangebracht zijn, mag je een uur lang blijven liggen en ontspannen, terwijl de behandeling voor je werkt.  Je wrap wordt vervolgens verwijderd.


Universal Contour Wrap  werkt nog weken lang door nadat je ons hebt verlaten. Nadat u bent ingewikkeld, blijft de speciale klei oplossing achter in de poriën van de huid zodat de ontgifting en verstrakking nog drie tot vier dagen doorwerkt voor verder centimeter verlies. Na de wrap adviseren we u ook om veel water drinken, dit om het lichaam te helpen reinigen en te ontdoen van de onzuiverheden die zijn los gemaakt tijdens het wrap-proces.

Deze behandeling is het eigenlijk het meest effectief in kuurvorm, dwz 3 beurten binnen de maand, met een tussentijd van minimum 1 week telkens.Duur van een behandeling : ongeveer 2 uur

Prijs : 89 Eur

Prijs voor een kuur van 3 beurten : 245 Eur

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu